Ban Ozcan بانورامي برونزي
| موضوع: كــــــــــــلمات اغنية Sevdanin Rengi الخميس يوليو 21, 2011 11:28 am | |
| Sevdanin Rengi sevdanin rengini bulmadim bulamiyorum bahtimin karasini silmedim silemiyorum sende kaybettim ben obur yarimi,toz pembe bahari atessiz yaniyor canim cennetten kovulan melek misali ask adami inletir dert adami soyletir sayende oldum dertli,derdindeyim insan kendini unutur yandikca yanar da kor olur atessiz yaktin beni,derdindeyim beni azad et vurayim kendim dervis misali daglara askindan ozan oldum bulbul misali susmuyor dilim
Canim!
sen benim kalbimsin haberin varmi? kalbi olmadan yasayamaz insan , bi fikrin varmi?
sen beni oldurtcenmi, cildirtcanmi,, canim? ..2x
gozlerim ne soyluyorsa dogrudur, desem inanirmisin? seni iyi gordum diyorsun, yalana bakarmisin? ..2x
sende bir kalp varmi, bosmu dolumu? varsa icinde az biraz ben bulunurmu?
bugazima kadar acilara battim, desem inanirmisin? bir caresi var diyorlar, yalana bakarmisin? ..2x
Bir Umut
bir umut beslersin buyutursun icinde sonra yagmur yagar yitirirsin herseyi kahrolursun hep aglarsin haykirirsin ama duyuramazsin...
baharim gelmezse gonlume acmasin cicekleri daglarimin gunesi yemyesil gozlerinde gormezsem dogmasin sabahlarim ..... | |
|
NOOODY نائبة المديـــر
الجنسيه : عدد المساهمات : 8238 تاريخ التسجيل : 20/11/2010 الموقع : منتدى بانوراما اسطنبول * مش هتقدر تغمض عينيك *
| موضوع: رد: كــــــــــــلمات اغنية Sevdanin Rengi الخميس يوليو 21, 2011 12:00 pm | |
| | |
|
ياسمين نائبة المدير و المسؤولة عن مشرفي المنتدى
الجنسيه : عدد المساهمات : 6678 تاريخ التسجيل : 20/11/2010 الموقع : فى قلب كل من يحبنى
| موضوع: رد: كــــــــــــلمات اغنية Sevdanin Rengi الخميس يوليو 21, 2011 12:21 pm | |
| يسلمووووووووووووووووووووووووووووو | |
|
HanaDNZ بانورامي متقدم
الجنسيه : عدد المساهمات : 104 تاريخ التسجيل : 17/07/2011
| موضوع: رد: كــــــــــــلمات اغنية Sevdanin Rengi الخميس يوليو 21, 2011 6:03 pm | |
| اكتر من رااااااااااااااااااااااااااااااااااااائعه
حلووووه جدااا وتصويرها يجنننننن
تسلم ايديكى بانوو | |
|
زيزو مشــــــــــــــــــــــرفــــــة
الجنسيه : عدد المساهمات : 8917 تاريخ التسجيل : 21/03/2011 العمر : 45 الموقع : الرياض
| موضوع: رد: كــــــــــــلمات اغنية Sevdanin Rengi الجمعة يوليو 22, 2011 8:54 am | |
| يسلمووووووووووووووووووووو | |
|