موضوع: كـــلمات اغنية Ah O Gözlerin الأربعاء يوليو 20, 2011 11:35 am
Ah O Gözlerin
hic boyle olmadimki olsamda sevmedemki sen beni duman ettin helal sana...
dogan gunes artik sensin her bahar cicegimsin tanridan tek dilegimsin helal sana...
gorur gormez vurdu beni o an zaman durdu sanki saplandin sol yanima acimadin hancer gibi
ismini unutmak zor gelir zor olan o essiz, o sessiz, o derin ah... ah... ah... ah... ah o gozlerin
Aslan gibi
yalan dogrudan..karanlik aydinliktan kacar gunes yanlizdir ama etrafa isik sacar uzulme..dogrularin kaderidir bu yanlizlik kargalar suruyle..kartallar yalniz ucar
aslan gibiyim..aslan gibi yarali yuregim aslan gibi vuruldum ama olmedim geliyorum iste aslan gibi
engelleri...tuzaklari astim geldim bu yolari bir cumle ile anlatilsa..anlatirdim olanlari bilsen kimler vurdu beni..uc kurusa satti beni hic umudumu yitirmedim..hayat kucakladi beni
gozun kor olsun be felek kim dost dusman nerden bilek ihanet var dort biryanda hic bana gore degil ki gitmek burdayim iste burdayim alem duysun ben burdayim
tek dusmanim cehalettir..tek korkumsa ihanettir hep son gulen iyi guler..devran donerzaman gelir bilsen kimler burdu beni..babam bile satti beni hic umudumu yitirmedim..hayat kucakladi beni
Leyla
yar askina dusen care bulamaz coldeki gunesim olursun benim senin icin atan yurek bulunmaz leyla , leyla
ay le le le le , halim virane dondu yuregim bir kuru gule cekerim derdim cilem ne ise leyla , leyla
atesinle yanan yuregime su dokmedin insafin kurusun leyla senin ile yaziyorum sonumu leyla , leyla
ay le le le le , halim virane dondu yuregim bir kuru gule cekerim derdim cilem ne ise leyla , leyla
yel olur eser kuru dallara gunesim olur dogar sabaha hatirina doner durur bu dunya leyla , leyla...
ay le le le le , halim virane dondu yuregim bir kuru gule cekerim derdim cilem ne ise leyla , leyla....