موضوع: كلمات اغنية Dön Desem الأربعاء يوليو 20, 2011 11:09 am
Dön Desem
bu aralar icimde bir yangin var, hem yorgunum birazda suskun, sabah olmaz, gonulde yar sancim var, hem darginim birazda kirgin.
neler oldu ruhum duymaz, gozum gorse, gonlum durmaz. her ayrilik bir baslangic, bu gidisle sonum olmaz yaaar,
ama don desem, seviyorum seni gel desem, seni nasil ozledim bir bilseen.
zaman olur gozumde yaslar caglar, kah akarlar, kah dururlar. bir an olup dilimde sozler aglar, ben ask derim huzun olurlar.
neler oldu............
ama don desem..........
Derin Duygular
kim kusturdu seni aska karsi kimkirdi kalbini senin boyle derin kim aldatti seni baskasiyla kim birakti gitti seni boyle masum
ask dedigin acilarla dolu yolculuk dikenli bazen soguk ask dedigin gecersen bu yollari simsicak bir mutluluk
ne kadar tovbe etsek bos ne kadar aci ceksek bos ates dusunce yurege yaniyor iste seviyor iste
derin duygular besliyorum sana karsi sevgi degil icimdeki askin aglasi konusarak anlatamam sana askimi anlatir sana askimi belki bu sarki
Yalan Mi ?
seninle yillar boyu kadere karsi durdum bu sevda denizinde demek bizde bogulduk kac gece sabahladik uykulardan uyandik bu yagmurlu gecelerde bos yere mi islandik
senin icin agladim, yalan mi yalan mi diz cokup te yalvardigim, yalan mi yalan mi gencligimi harcadigim yalan mi yalan mi yalanmis meger
bos yere harap ettin kalbimdeki yerini sen vurdun yuregimi sevda umitlerimi kac gece sabahladik, uykulardan uyandik o yagmurlu gecelerde bos yere mi islandik